Ny konsernsjef for Anthon B Nilsen Utdanning

11. januar 2017

Som jeg sa i min julehilsen, har det vært en oppgave for meg i 2016 å bidra til at vi finner en ny leder for utdanningsvirksomheten. Jeg sa også at jeg regnet med å kunne annonserer resultatet av det arbeidet rett over jul, og det gleder meg å kunne si at vi nå er i havn. Anders Hvarfner, nåværende leder av vårt svenske selskap IRIS Sverige AB, vil fra 15. januar ta over som ny konsernsjef for Anthon B Nilsen Utdanning.

Med Anders Hvarfner får vi en konsernsjef med en sjelden kombinasjon av erfaring fra skoledrift og forretningsvirksomhet. Hans kompetanse bygger på ti års erfaring fra klasserom, ti år som leder i HR-sektoren og nærmere ti år som leder av private skoler. Fra 2013 har han med stor suksess utviklet IRIS til å bli en av Sveriges ledende virksomheter innenfor arbeidsmarkeds- og voksenopplæring. Han har ledet integreringen av IRIS inn i Anthon B Nilsen Utdanning og han har ledet samordningen av MedLearn og IRIS. Fra september 2015 har han vært styremedlem i JobLearn og fra sommeren 2016 har han deltatt fast i ledergruppens arbeid i Anthon B Nilsen Utdanning. Det betyr at han har vært en viktig bidragsyter i utarbeidelsen av den strategien som ligger til grunn for vår videre vekst og utvikling.

Men Anders har ikke bare en bakgrunn som lærer og leder, han har også vært aktiv fotballspiller og fotballtrener i de øverste divisjoner. Dette er egenskaper jeg regner med at han vil ta fram når han nå skal forme og styre ABNU-laget til nye seire. Vi føler oss sikre på at vi med Anders som leder vil befeste vår posisjon i elitedivisjonen innen privat utdanning.

I videoen nedenfor får de som ikke kjenner Anders, anledning til å bli litt kjent med ham. Og forhåpentligvis vil flest mulig av dere møte ham i løpet av de nærmeste månedene.

Lars Buer

Ser du ikke videoen? Klikk her.