Heder og ære

27. juni 2016

Våre kommunikasjonsskoler utdanner kandidater til jobb i bransjer der ulike nasjonale og internasjonale priser – «awards» – er relevant og viktig for omdømmet. Og i noen av de mest prestisjefylte konkurransene deles det også ut priser for studentarbeider. Nå helt på slutten av dette skoleåret er det hyggelig å registrere at våre kommunikasjonsskoler i det siste har høstet mye heder og ære i slike konkurranser.

Berghs «School of the Year» i Cannes for tredje år på rad

Den prisen som har fått størst oppmerksomhet, er nok prisen Berghs mottok på den store reklamefestivalen i Cannes i konkurransen «Future Lions». Der tok studentteams fra Berghs gull i to av de fem topp kategoriene. Skolen hadde også flest team av de totalt 100 nominerte teamene fra 69 forskjellige skoler, og Berghs ble for femte gang siden konkurransen «Future Lions» ble etablert kåret til «School of the Year». Det er tredje året på rad og gjør skolen til den mestvinnende i konkurransen gjennom tidene!

Dette viser at Berghs leverer konsistent kvalitet i sine utdanningstilbud og at skolen i sitt 75. år holder en lederposisjon i innovasjon og bransjesamarbeid.

Westerdals Oslo ACT med solide hjemmeseire

Det er også blitt mye heder og ære for elever på WOACT i de viktigste konkurransene i Norge.

I konkurransen «Visuelt» ble det gull til et studentteam fra WOACT, i «Gulblyanten» ble det både gull, sølv, bronse og diplom på team fra høyskolen og i «Gulltaggen» i år vant team fra fjorårets studenter en sølv og to bronse.

I tillegg har studenter og team av studenter fra høyskolens filmutdanning gjort det skarpt på ulike festivaler som kortfilmfestivalen i Grimstad, New York Festivals og Karlovy Vary.

Det er godt å vite at studentene ved høyskolen slår fra seg i faglige konkurranser. Det lover godt for at de vil gjøre det samme i fremtidige jobber. Og når vi snakker om det, er det også godt å vite at tallet på WOACT-studenter som har fått jobb før de er ferdig med utdanningen, aldri har vært høyere!

Fortsatt god sommer!

Lars Buer